Πώς προωθούμε την οικία σου (μέρος 2o) ή αλλιώς “we are in the advertising business”…

Πώς προωθούμε την airbnb οικία σου; Όταν ρωτήθηκε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Google για ποιο λόγο η εταιρεία τους συλλέγει τόσα πολλά προσωπικά δεδομένα, αυτός απάντησε “We are in the advertising business“. ‘Data is gold’ λέει μία παροιμία και αυτό ακριβώς κάνει και η guesteasy για να προωθήσει την οικία σας στους εκατομμύρια των υποψήφιων επισκεπτών που σκέφτονται να περάσουν φέτος τις διακοπές τους στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι σας.

Αναλύουμε δεδομένα, ψάχνουμε reports και έρευνες αγοράς, εκμεταλλευόμαστε την δυναμική που αναπτύσσεται μέσα από ήδη υπάρχουσες διαφημιστικές καμπάνιες γιγάντων του τουριστικού τομέα και “στοχεύουμε” αυτούς που γνωρίζουμε ότι ενδιαφέρονται ήδη για την περιοχή σας. Η guesteasy κερδίζει μόνο όταν κερδίζετε και εσείς. Πληρώνεται μόνο όταν και αφού έχει εξασφαλίσει κράτηση για το σπίτι σας. Το μοντέλο της βασίζεται στην προμήθεια με βάση το πακέτο υπηρεσιών που έχετε επιλεξει από εμάς για να διαχειριστούμε το σπίτι σας στα κανάλια με τα οποία συνεργαζόμαστε, τύπου airbnb και άλλα πολλά. Όπως γίνεται αυτομάτως κατανοητό, κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να σας εξασφαλίσουμε κρατήσεις αλλιώς δεν κερδίζουμε τίποτα.

Η τεχνολογία σήμερα και το digital marketing προσφέρει τρόπους να στοχεύσεις εκεί ακριβώς που επιθυμείς. Τα δεδομένα είναι πολλά και το μόνο που χρειάζεται είναι να τα συλλέξεις, να τα επεξεργαστείς, να βγάλεις συμπεράσματα, να τα ομαδοποιήσεις και μετά να δημιουργήσεις και προωθήσεις το υλικό σου. Η guesteasy εκμεταλλέυεται όλους τους τρόπους ενός σύγχρονου digital marketing. Μέσα από τα facebook campaigns, στοχεύουμε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες με ξεκάθαρα δημογραφικά στοιχεία που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον τύπου τουρισμού που επιθυμούν, τον τύπο οικίας που τους αρέσεις, την περιοχή που εξετάζουν να περάσουν τις διακοπές τους φέτος, το budget που διαθέτουν, την ηλικία τους και πολλά άλλα.

Μέσα από το twitter η guesteasy στοχεύει σε διαφορετικές ομάδες, στους influencers του χώρου, οι οποίοι ενδεχομένως δείξουν το ενδιαφέρον τους για την οικία σας, αλλά και σε επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι της τουριστικής πίτας. Στο instagram, στοχεύουμε σε πιο νεαρές ηλικίες και σε συνδυασμό με το twitter σε ταξιδευτές και “εξερευνητές” που επιθυμούν και αναζητούν νέες εμπειρίες, διαφορετικές κουλτούρες, ελεύθερο πνεύμα και προτάσεις αλλά και τοποθεσίες που μόνο ένας ντόπιος μπορεί να γνωρίζει.

Στο pinterest, η guesteasy, δημιουργεί τα λεγόμενα boards, όπου φωτογραφίες της οικίας σας ‘καρφιτσώνονται΄με direct links πίσω στα κανάλια όπου διαχειριζόμαστε για εσάς. Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, με συγκεκριμένα, διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά με πολλά κοινά στοιχεία σε αυτό το παγκόσμιο, συνδεμένο ψηφιακό περιβάλλον, συλλέγουν φωτογραφίες από τοποθεσίες αλλά και φωτογραφίες από σπίτια που προτείνουν έναν εξαιρετικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και άλλα στοιχεία διευρύνοντας την γκάμα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Γιατί προωθούμε την airbnb οικία σου δωρεάν; Η guesteasy κερδίζει μόνο όταν κερδίζετε και εσείς. Πληρώνεται μόνο όταν και αφού έχει εξασφαλίσει κράτηση για το σπίτι σας!

Πρόσφατα η TUI, αυτός ο γίγαντας του τουρισμού, ξεκίνησε διαφημιστική καμπάνια που στοχεύει στους γερμανούς και προωθεί το νησί της Κρήτης, προτείνοντας αυτή την τοποθεσία για τις φετεινές διακοπές τους. Η guesteasy, για τις οικίες που διαχειρίζεται στην Κρήτη, δημιουργεί facebook campaigns, πατώντας πάνω στην δυναμική που ήδη έχει δημιουργηθεί από τις διαφημιστικές καμπάνιες άλλων εταιρειών και εκμεταλλευόμενη την αυξημένη επιθυμία των γερμανών για την τοποθεσία αυτή προωθεί τις οικίες σε αυτούς μέσω έξυπνων και στοχευμένων διαφημίσεων.

Δείτε την διαφήμιση της TUI 

Πρώτα δημιουργούμε για εσάς το σωστό κείμενο και μετά φωτογραφίζουμε την οικία σας ώστε το διαφημιστικό υλικό να παραπέμπει σε ένα καλοφτιαγμένο προφίλ της οικίας σας. Στην συνέχεια δημιουργούμε το διαφημιστικό υλικό και αποφασίζουμε ποιος τρόπος προβολής θα είναι ο ιδανικός για το σπίτι σας. Επιλέγουμε την πληθυσμιακή ομάδα που μας ενδιαφέρει, την ηλικία τους, το οικονομικό τους επίπεδο, την χώρα καταγωγής και τα ενδιαφέροντά τους, το πιο σημαντικό από τα δεδομένα και ξεκινάμε την καμπάνια.

Δείτε εδώ την δημιουργία ενος facebook ad campaign για ένα σπίτι στα Χανιά Κρήτης

Πώς προωθούμε την airbnb οικία σου

Εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιων επισκεπτών θα δουν αυτήν την διαφήμιση, πολλοί από αυτούς θα πατήσουν στα links, κάποιοι από αυτούς που θα πατήσουν, θα δουν και θα ασχοληθούν με την καταχώρησή σας. Από αυτούς κάποιοι θα την αποθηκεύσουν στο wish list / favorites του λογαριασμού τους και κάποιοι, όταν αποφασίσουν ότι θα επισκεφτούν την περιοχή που βρίσκεται το σπίτι σας, θα προχωρήσουν σε κράτηση. 

Η guesteasy κερδίζει ΜΟΝΟ όταν κερδίζετε κι εσείς. Γι’ αυτό πάντα ένα μέρος των εσόδων μας από κάθε κράτηση επιστρέφει πάλι σε εσάς! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τί μπορούμε να κάνουμε για εσάς επισκεφτείτε αυτήν εδώ την σελίδα. Αν ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε όλα τα μελλοντικά posts της guesteasy αλλά και προσφορές καθώς και ενημερώσεις για νέες υπηρεσίες μας, γραφτείτε στο newsletter μας εδώ